Nemzetközi Konferencia - ICCECIP 2021

2021.10.04 12:54
A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara, valamint a Milton Friedman Egyetem közös szervezésében kerül idén megrendezésre az ICCECIP 2021 – „3rd International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection” / „3. Középeurópai Kritikus Infrastruktúra Védelem Nemzetközi Konferencia2021. November 15-én. A kiber technológiák fejlődése és a digitalizáció mindennapi életünkben új biztonsági kihívásokat von maga után a kritikus infrastruktúra védelmében és a biztonságtudományban. A tapasztalatok, kutatási és megoldási eredmények mindenki számára kiemelt fontossággal bírnak. 
Az idei konferencia mottója: “Kinetic and cyber tools in the critical infrastructure protection” „Kinetikus és kibereszközök a kritikus infrastruktúra védelmében”. 
 
Az ICCECIP 2021 konferencia lehetőséget biztosít a témához kapcsolódó, vagy a konferencián elhangzott tudományos előadások publikációinak tudományos folyóiratokban történő elhelyezésére angol nyelven. 
 
Az MKLE, illetve a Katonai Logisztika Szerkesztőbizottsága támogatja azt, hogy a Katonai Logisztika c. tudományos folyóiratban, a folyóirat szakterületéhez illő az ICCECIP 2021 konferencia tudományos angol nyelvű válogatott publikációi elhelyezésre kerülhessenek
 
 
További információ: https://bgk.uni-obuda.hu/iccecip/