Logisztikusok Napja - 2018

2018.11.30 16:35
Az MH Logisztikai Központ az elmúlt évek hagyományainak megfelelően az idén is megtartotta a Logisztikusok Napját,  amelyre az MKLE is kapott meghívást. Több száz logisztikus vett részt a neves alkalomból a központi ünnepi állománygyűlésen. A Magyar Ellátó Katonák emléktáblája megkoszorúzása, mint mindig, most is az egyik fő mozzanata volt a rendezvénynek.  Az egyesület nevében Dobó Péter nyá. vőrgy., Dr. Keszthelyi Gyula nyá. ddtbk., és Komondi Márton nyá. ezds. helyeztek el koszorút. A Kerekévfordulós Logisztikai Vezetők köszöntése során Baráth István dandártábornok okleveleket adott át az ez évben 75-70-65-60 éves születésnapjukat ünneplő nyá. logisztikus állomány, köztük Komondi Márton úr, az MKLE alelnöke, valamint Dr. Bittner István nyá. ezds. tagtársunk részére.

Fotó: Balogh János

Fotó: honvedelem.hu

Az MH Logisztikai Központ az elmúlt évek hagyományainak megfelelően az idén is megtartotta a Logisztikusok Napját,  amelyre az MKLE is kapott meghívást. Több száz logisztikus vett részt a neves alkalomból a központi ünnepi állománygyűlésen. A Magyar Ellátó Katonák emléktáblája megkoszorúzása, mint mindig, most is az egyik fő mozzanata volt a rendezvénynek.  Az egyesület nevében Dobó Péter nyá. vőrgy., Dr. Keszthelyi Gyula nyá. ddtbk., és Komondi Márton nyá. ezds. helyeztek el koszorút. A 
Kerekévfordulós Logisztikai Vezetők köszöntése során Baráth István dandártábornok okleveleket adott át az ez évben 75-70-65-60 éves születésnapjukat ünneplő nyá. logisztikus állomány, köztük Komondi Márton úr, az MKLE alelnöke részére.