Jótékonysági dalest a Stefánián

2015.06.19 16:09

A Magyar Egészségügy Napja alkalmából, a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány szervezésében, népszerű szerzők műveiből Jótékonysági dalest kerül megrendezésre a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központban.


A fellépő fiatal művészek tolmácsolásában — többek között — Gaetano Donizetti, Giacomo Puccini, Giu-seppe Verdi, Antonin Dvorak, Johann Strauss, Jacques Offenbach, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Kacsóh Pongrác legnagyobb slágerei csendülnek fel.

A fellépő művészek fellépti díj nélkül vállalták a szereplést.
Az est folyamán a bejáratoknál elhelyezett urnákba helyezhető, nézőink lehetőségeihez mért adományok az MH Egészségügyi Központ Szanatórium utcai telephelyén fekvő, krónikus betegek életminőségének javítását szolgálják.

A belépés díjtalan! Helyfoglaláshoz 2015. június 19-ig leadott, előzetes regisztráció ajánlott.
Regisztrálni a 06 1 309-8350 közcélú vagy a 37-350 HM telefonszámokon lehet munkanapokon 09.00-16.00 között, vagy a Steinbach.Gyorgy@hm.gov.hu e-mail címen írásban.

Fellépőink:
Szalai Melinda: Egészen kis korában kezdte zenei tanulmányait. Később konzervatóriumban klasszikus magánéneket tanult, az utóbbi években pedig a jazz zene világába nyert betekintést. Repertoárjában ezáltal az operától a jazzig számos darab szerepel.
Altsach Gergely: 15 éve tevékenykedik magánénekesként. Gyermekkora óta az volt az álma, hogy operett- és klasszikus énekléssel foglalkozzon. Az utóbbi tíz évben inkább oratórikus művekben énekelt szólistaként. Jelenleg a Budapesti Operettszínház művészeként örök szerelmének, az operettnek hódol, immár hivatásszerűen.
Lugosi Szidónia: Semmit sem tud félig csinálni, így az éneklést sem. A színpad közelében „bizsereg a talpa, nem tud várni”. Örömöt és boldogságot vár az élettől, ezt kívánja tolmácsolni előadásaiban
Kis-Horváth Melinda: Pályája során a komoly- és a könnyűzene képzeletbeli skáláján ingázik hol az egyik, hol a másik irányba. Mindehhez klasszikus tanulmányai adják a biztos alapot, ahonnan bátran megengedhetőek a kilengések. Örök szerelem számára azonban mégiscsak az operett. Nagyon fontosnak tartja a műfaj életben tartását és népszerűsítését; e célból magánénekesként közel 10 éve járja az országot operett-,és nosztalgiaműsorokkal.
Németh Péter: Kisgyerek kora óta énekel. Kezdetben könnyűzenével és musicalekkel foglalkozott, később kipróbálta magát az operett és a klasszikus zene világában is. Fél évig a Grazi Operaházban énekelt. Itthon többnyire romantikus dalestjein találkozhat vele a közönség.