HEROS Szakmai Nap 2023. 04. 25.

2023.04.20 15:15
A BM HEROS LEK Kft. ügyvezetője a HEROS cégcsoport nevében meghívást adott a „HEROS Szakmai Nap 2023” elnevezésű rendezvényre, amely 2023. április 25-én délutánra tervezett.
 
A észvételhez kérem az alábbi regisztrációs felületen jelentkezzenek.A BM HEROS LEK Kft. ügyvezetője a HEROS cégcsoport nevében meghívást adott a „HEROS Szakmai Nap 2023” elnevezésű rendezvényre, amely 2023. április 25. 14.00 - 18.00 ig tervezett.
 
A rendezvényen bemutatásra kerül a HEROS cég, továbbá az érdeklődők megismerhetik a cég legújabb gyártmányait és az általuk forgalmazott professzionális eszközöket.
 
Előadás, kiállítás és gyakorlati bemutató is várja a résztvevőket, kiemelve a Törökországi mentés során különösen hatékonynak bizonyult Resqtec eszközök bemutatóját.
 
A észvételhez kérem az alábbi regisztrációs felületen jelentkezzenek.

A rendezvényen bemutatásra kerül a HEROS cég, továbbá az érdeklődők megismerhetik a cég legújabb gyártmányait és az általuk forgalmazott professzionális eszközöket. Előadás, kiállítás és gyakorlati bemutató is várja a résztvevőket, kiemelve a Törökországi mentés során különösen hatékonynak bizonyult Resqtec eszközök bemutatóját.

Kérjük, hogy a rendezvényen résztvenni kívánók az alábbi képre kattintva jelentkezzenek: