Együttműködési megállapodás a Magyar Nemzeti Levéltárral

2020.06.15 12:08
Együttműködési megállapodás jött létre a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület és a Magyar Nemzeti Levéltár között.
A megállapodást május 21-én írta alá a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület (MKLE) részéről Dr. Keszthelyi Gyula nyugállományú dandártábornok, az egyesület elnöke, valamint a Magyar Nemzeti Levéltár főigazgatója, Dr. habil. Szabó Csaba.
A megállapodásban rögzítésre került - többek között - az együttműködés célja, azok megvalósítása érdekében a két szervezet által tett vállalások, valamint az együttműködésben résztvevő kapcsolattartók, közreműködők. A további együttműködési megállapodások elérhetők innen.
Olvass tovább: https://www.mkle.net/news/egyuttmukodesi-megallapodas-a-hm-him-el/Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület és a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum.
 
 
 
A megállapodást június 12-én írta alá a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület (MKLE) részéről Dr. Keszthelyi Gyula nyugállományú dandártábornok, az egyesület elnöke, illetve a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) részéről Dr. Kovács Vilmos ezredes, a szervezet parancsnoka.
 
 
 
A megállapodás célja a két szervezet szakmai tevékenységének összehangolása, a katonai logisztikai emlékek, valamint a szakmai hagyományok és kultúra megőrzése. Az együttműködés - többek között - lehetőséget teremt arra, hogy
 
a HM HIM a logisztika történelmének kutatása, feldolgozása, hagyományainak, kultúrájának bemutatása, gondozása során saját érdekkörében felhasználhassa az MKLE logisztikai tapasztalatait, kompetenciáját, illetve az általa biztosított kapcsolatrendszert, illetve
az MKLE a HM HIM működésére vonatkozó szabályainak megfelelően igénybe veheti az intézmény szolgáltatásait.
Az Együttműködési megállapodás itt olvasható.
 
 
 
Olvass tovább: https://www.mkle.net/news/egyuttmukodesi-megallapodas-a-hm-him-el/