2018. júliusi program

2018.06.19 13:53
Minden évben július 2-án ünneplik a Repülőműszakiak Napját, valamint emlékeznek Adorján János gépészmérnökre, repülőgép-konstruktőrre, a magyar repüléstörténet egyik kiemelkedő alakjára halálának évfordulóján.
 
 
 
Az idén is Kecskeméten, az MH Légijármű Javítóüzem szervezésében kerül sor az ünnepi megemlékezésre, az emléktábla koszorúzására.
 
Az ünnepi megemlékezést követően a jelentkezőknek, illetve a résztvevőknek lehetőségük lesz megtekinteni Szolnokon a RepTárat
 
„A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A múzeum több, mint egy nagy repülőgép emlékpark. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.” (Bővebben a https://www.reptar.hu/muzeumunk.html honlapon).
 
A programokra 2018. július 02-án kerül sor. A tervezett indulás 8.00-kor  a Kerepesi út 29/B. objektum elől. 
 
Az utazás részletei a létszám függvényében később, már csak a jelentkezőkkel kerülnek pontosításra.
 
Az MKLE tagjai részére meghirdetett programokra történő jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken várjuk: 
 
 

Elsősorban a honlapon, az alábbi gombra kattintva:

Határidő: 2018. június 27.
 
 
További esetleges regisztrálási lehetőségek:
 
 
Telefon: +36 30 486 6873 (titkár)
 
A 'Regisztráció' feliratú gomb lenyomásával egyben elismerem, hogy az "Adatkezelési tájékoztató"-t elolvastam, és az abban leírtak szerint az adataim kezeléshez hozzájárulok.