2009. 02. 18.

2009.02.18 00:00

Az eddigi legnagyobb érdeklődés mellett került lebonyolításra a missziók logisztikai biztosításával foglalkozó klubnapunk. Külön öröm volt, hogy több együttműködő partnerünk képviseltette magát a rendezvényen.

A nagy érdeklődés minden bizonnyal a témának is szólt, hiszen az itt elhangzottak ma már a Magyar Honvédség mindennapi tevékenységének szerves részét képezi és az ezen a téren elért eredmények végeredményképpen a Magyar Köztársaság nemzetközi megítélését is befolyásolhatják.

Az elhangzott előadások, tájékoztatók arról győzhették meg a hallgatóságot, hogy rendkívül feszített, a benne résztvevő különböző szintű szervezetek jól koordinált és egymástól függő kapcsolatrendszerén alapuló csapatmunkáról van szó. Ebben a csapatmunkában a legszűkebb keresztmetszet a soha sem „elegendő pénz „ mellett az a végrehajtásra rendelkezésre álló idő.

Az Egyesület részére úgy ítélhető meg, hogy lehetne feladatot találni az végrehatás modellezése, az optimum kialakítás területén, de nem kizárt a szabályzórendszer meghatározásának támogatásában való részvétel sem.


Bízom benne, hogy ennek a klubnapnak a visszhangja még több tagtársunkat fog megmozdítani és a folytatásként tervezett látogatáson, ha lehet még többen leszünk.

A mércét az előadók magasra emelték, soha rosszabb klubnapot.

Dobó Péter
elnök